Pricktest

Idag var vi iväg för att göra ett pricktest på Jesper. Har haft funderingar på varför han ALLTID har snor bobber i näsan och snörvlar konstant. Min största fasa har varit att han kanske har  kvalster eller damm allergi.

Väl där så går allting jätte bra. 10 prickar på armen ( Jesper säger inte ett pip när hon sticker honom ) Lilla stora Jesper, han är alltid så stark, säger inte ett knyst. Jag ser hur han spänner sig  men är stilla som få.

image301


Efter att ha sutti i väntrummet och låtit 10 min gå får vi komma in igen för att kolla prickarna. Ingen reaktion! Ingen allergi! Så skönt...

Glada blev vi! Jesper fick medalj från hemliga lådan hos doktorn. Vi firade med att handla en Kalle Anka tidning till tappre Jesper och bullar till oss alla att festa på.

image302

Medaljen på plats!

***


Ny familjemedlem

Här om dagen satte jag mig ner och började sy något som jag inte riktigt visste vad det skulle bli. Bredvid mig satt Jesper och räknade i sin matte bok. Han älskar verkligen siffror och bokstäver. Härligt när han suger åt sig som en stor svamp.

Detta blev resultatet efter brummandet vid symaskinen.
image298

Nya medlemen i familjen lystrar till namnet Långöra.

image299

***

image300

***


God Jul, Gott Nytt År och God Fortsättning!

Ja då har julen firats med mat, mat och mera mat. Nu rullar man fram som en stor härlig köttbulle. Släkten kom och tur som vi hade kom även tomten med klappar.

image286

Familjen samlad på en å samma bild.

**

image288

Bus Julia vid middagsbordet.

***

image289

Jesper kollar in sina klappar.

**

image290

Jesper med röd tuppkam.

***

Efter regn kommer solsken säger man...visst stämmer det. Hela julen regnade bort men så på självaste nyårsaftonen kom solen med ett par minus grader. Underbart härligt!
Vi gav oss ut till havet med varm choklad i termosen och njöt av det härliga vädret.

image291

Mattias på stranden.

**

image292

Julia fikar lite.

**

image293

Solnedgången!

**

image294

Jag njuter av solens sken.

**

image295

Nakna döda träd.

**

image296

Jesper och Julia

**

image297

Jesper med choklad mustasch.

**

God Fortsättning på 2008