Showtime!

Idag är det dax. Jesper har sin avslutning på dansen idag. Uppvisning på teatern här i Kungsbacka. De har övat hela terminen och varit så hemlighetsfulla. Vi föräldrar får inte veta något, har dock lyckats luska ut lite. Men Jesper har ändå varit stenhård med att  inte avslöja för mycket.

Idag kl 15 är det showtime. Jesper tycker inte att det är så stor sak, men jag är riktigt nervös. Hur kommer han att reagera när han ser den stora scenen, kommer han att komma ihåg vad det är han ska göra? Blir han som förstenad eller öser han bara på? Det ska bli riktigt spännande.

image272

Teatern Jesper ska uppträda på!

***

SCARY...

Idag har jag gjort något jag aldrig tidigare gjort. Här i min by så ska det vara utställning för alla amatör konstnärer. Vem som helst får ställa ut sina alster. Jag berättade detta för min arbetskamrat, hon tyckte absolut att jag skulle ta dit det jag har skapat. Själv kände jag mig väldigt tveksam.

Är defenitivit inte någon konstnär. Mer en pyssel människa som skapar saker i alla sorters matrial. I alla fall så övertalade hon mig. Idag var sista inlämnings dagen. Så jag rusade in när jag kom hem efter  jobbet och grabbade tag i två tavlor. Åkte biblioteket och konsthallen där inlämningen skedde.

Nu i efterhand känns det skit läskigt. Vad har jag gjort. Utställningen börjar den 24 november och håller på till den 20 december. Vi får väl se om de väljer just mina tavlor att ställa ut. De får in ganska många bidrag och alla kommer inte med.

Ja ja jag får gå på vernissagen på lördag och smyga runt där och kolla. Det är i alla fall ett stort pirr i magen just nu!