Semester

Ja nu har den största delen av semestern flutit förbi, M börjar jobba på måndag så nu blir det lite vardag igen. Eftersom vädret har varit på vår sida i sommar :) så har inte tiden vid datorn varit stor. Så här kommer en liten sammanfattning av sommarens aktiviteter.

****

Stranden har naturligtvis hägrat. Barnen absolut älskar att vara på stranden, bada, bada, fika, bada, gräva.
Största nackdelen med att fara till stranden är ju att packningen blir helt groteskt gigantisk.
Men den som kämpar får något bra tillslut, glada barn och nöjda föräldrar.

69579-76
Coola Jesper

69579-72
Strand loppan Julia

***
Sen har vi varit i vår lilla skog och plockat blåbär. Smaskiga, härliga blåbär. Det fanns riktigt mycket bär, tror att vi får ta en sväng snart igen. Blåbär med mjölk var en klar hit!

69579-75

***
Lite boll spel har det blivit också. En tur på minigolfbanan med farmor och farfar. Jesper kämpade tappert  medans Julia mest fort runt med golf bollen åt helt fel håll. Smakade på den gjorde hon också.

69579-73
Konsentrerad Jesper

69579-74
Ganska nära hålet minsann.

***
När familjen var i Olofsbo, plockades det snäckor. Av dessa skal blev det en mobil.
Så lite pyssel har vi hunnit med.

69579-77


Bilder från Olofsbo

Här kommer några bilder, lite gott å blandat!
              
69579-59

69579-57

69579-56

69579-62

69579-61

69579-60

Träff i Olofsbo

Ja då har den varit, träffen med oktobermammorna! Barn, pappor och mammor i en salig blandning. Härligt väder och härliga människor, kan det bli bättre!

69579-58
Mamas


Sussa gott

Sjukdomar bidrar ofta till dålig sömn och denna otroliga värme, som råder i vårt avlånga land, också gör att sömnen störs är det himla gott att kunna slumra gott ute i det fria.69579-53
Jesper sover gott i vår hängstol/matta.
Efter 2 timmars ute sömn bars han in till sängen och sov gott resten av natten.

***************

Under dagen hann Jesper rita en jätte härlig teckning. Han har precis fått ett eget fint skrivbord, så att sitta där och rita och pyssla med mini lego, är nya favorit sysselsättningen.

Jesper
: Mamma, jag har ritat till dig
Mamma. Ja ha vad då för något?
Jesper: En kärleksgubbe

69579-54
Underbar kärleksgubbe!!


Sjukstuga :(

Ja här råder sjukstuga i värsta sommar värmen. Först åkte jag på halsont och feber som nu övergått till kraftig förkylning. Först nu tre dagar senare jag är uppe på fötterna ordentligt. Sambon M har antagligen åkt på halsfluss eller likanande. Han spenderar dagen hos läkaren för besked. Barnen tuffar på, snoriga men ändå på helfart så det ryker om dom.

Idag måste vi lämna huset annars vet jag inte riktigt vad de hittar på. Det får bli en utflykt till affären och lekplatsen tror jag. Annars har det varit mycket tv de senaste dagarna. Vi vuxna har sovit i skift och bara härdat ut som man måste göra. Igår festade vi loss på glass. Till och med jag lyxade på en hederlig 88:an
69579-52
Det var värt varje blodsocker höjning!!