Till Salu

Behöver du julklappar?

Här är några egnhändigt gjorda produkter:


image283

Pulsvärmare i grått och rosa med pärlor.

***

image284

Ficka i brunt och rosa med pärlor. Stängs med kardborreband. Är fodrad.

***

image285

En lite mindre ficka i rött och vitt, dekorerad med pärlor. Stängs med knappar. 
Passar som tex tampong fodral.

***

Är du intresserad?
Lämna ett meddelande här i kommentarer så hör jag av mig.

***

Retroburkar

Har fyndat på loppis!
Härlig retroburkar för 50 pix!

image282

Glad blev jag.
***

Julmarknad

Vi har varit på julmarknad i Äskhults by. Väldigt synd att den riktiga vintern ännu ej infunnit sig. Helst ska det vara bitande kallt och vitt på marken. Men lite jul känsla fick vi dock. Många hantverkare sålde sina verk. Tomtar, godis, hand tryckt presentpapper m.m Området i sig är otroligt mysigt.

image277

***

image278

***

image279

Här har de dukat upp ett bord med sånt  de kunde ha förr i juletider.

***

image280

I de gamla stallen stod hantverkarna.

***

image281

Jesper och Julia i Äskhult

***

Hur gick det nu med mina tavlor...

I lördags smög jag mig dit, M var med och Julia. Många fina tavlor hängde runt väggarna, skulpturer. Människor gick och sippade på cider och smaskade på både godis och pepparkakor.

Julia hittade godis bordet och tyckte stället var toppen bra, väldigt kul att pilla på saker som man inte ska pilla på tyckte hon också . Efter lite sökande så hittade vi då ett av mina alster. Glupp...kändes lite underligt. Där hängde den i ett hörn med andra tavlor. Kunde knappt titta...men skoj var det såklart!

Omnibus heter utställningen. På latin betyder det "för alla". Den pågår fram till den 20 december. Är ni i Kungsbacka ska ni absolut kika in på fyren och Omnibus utställningen!

***


DANS, DANS, DANS

Jespers dansuppvisning gick som en dans. Massor med barn från åldrarna 4 år upp till 16 år. Showen var 1 timma lång med bra musik, rökridåer och dans så långt ögat kunde nå.

***
Julia väntade spänt när alla människor satte sig på sina platser. " Beppe dansa" upprepade hon om och om igen.

image273

***
Så blev det dax. Där på den stora scenen, stod Jesper och hans grupp, inför alla dessa människor. Självklart dansade han med bravur. Mitt i gruppen stod han och gjorde sina rörelser.

image274

***

image275

***
image276

***
Bilderna är inte så bra men det är i alla fall nåt. I slutet så kom alla barn ut på scenen, studsade och hoppade runt. Alla hade de en varsin röd ros. Underbart slut på föreställningen!

I bilen på väg hem från uppvisningen berättade Jesper att han allt var lite nervös när han skulle dansa. Lille gulle plutt vem skulle inte vara det!

***