Rånförsök och Stora tjejen

Hm nu händer det grejer. Först å främst så har Julia blivit stora tjejen. Hon älskar sin napp, har alltid gjort det. Men på senare tid har hon börjat tugga sönder dom. Inte bra. Vi har sagt att hon ska sluta och lämna napparna till tomten. Vilket hon inte alls har varit med på.

Men så en dag när mormor hämtade Julia på dagis, bad fröknarna om en ny napp. Den hon hade var trasig. Helgen gick och vi glömde detta totalt. Efter en vecka ( utan att höra nåt om detta ) så nämner en av fröknarna att hon nu sover utan napp på dagarna. Då kom vi på att vi glömt ta med en ny. Så ta da ,detta var ju kanon.

I helgen som gick körde vi på samma, ingen napp på dagen. Gick hur bra som helst. Söndag kväll sa vi, nu är du stor tjej och behöver ingen napp på natten heller. Lite knorr blev det men hon sov som en prinsessa.
Tänk vad lätt det kan vara fast man inte tror det. Så nu är hon napp fri!

*****************************************************************************************************************************

Idag ringde en tjej från banken. Hon undrade om vi gjorde ett köp via nätet exakt just då. Jag svarade att så var inte fallet. Hon förklarade ingående att det var någon som använde vårt kontokort för att köpa varor för 30 000!
VAAAAA!!! Jösses å amalia.
Någon försökte att råna oss ( kan man ju faktiskt säga ). Hon spärrade kortet direkt och köpet gick inte igenom. Så nu får vi vänta på nytt kort. Men fatta, vilka jävla människor det finns. Och när har de lyckats kopierat kortet, för de har inte blivit stulna. Snacka om att det går tusen tankar i huvudet.

Så jag kan säga att från och med nu kommer jag att minska på kort betalandet och ha lite mer kontanter i fickan.
Jag är så glad att de har en sån bra övervakning på banken när det gäller kontokorts ärenden!
Tack!

Kommentarer
Postat av: Humla

Ja hjälp vilken tur att banken har sån koll.... fy sjutton vad fräcka människor det finns! Skönt att det gått så bra med nappavvänjningen, ofta går det ju lättare än man själv tror! Kram!

Postat av: Cecilia

Duktiga tjejen som släppte nappen bara sådär - vad härligt att slippa bråk vid nappslut.
Hua vad hemskt med kontokortet. Tur att kortet spärrades direkt och köpet inte gick igenom. Ja det finns människor till allt...tråkigt nog

2007-10-02 @ 08:46:13
URL: http://sisselaj.blogg.se
Postat av: Birka

Vad duktig hon är Julia!
Och vad otäckt med stälden ... man fattar ju knappt hur det går till?!?

2007-10-02 @ 09:38:00
Postat av: Britta

Vilken tur att dom var så dumma att dom försökte bränna så mycket på en gång, för det var kanske därför banken reagerade. Låter jätteläskigt! Förstår att tankarna snurrar.
Duktig Julia som klarar sig utan napp. Det var verkligen två stora händelser att skriva om.
Kramar!

2007-10-02 @ 20:31:01
URL: http://spaces.msn.com/utterb/
Postat av: Anonym

Oj, att banken upptäckte det var inte illa. Skönt! Och jätteduktigt av Julia att sluta med napp så där (hon åfr gärna ta ett snack med Jonatan ;)
*kram*

2007-10-06 @ 18:29:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback